top of page

ONS AANBOD

Vind jouw activiteit op maat

Ondersteuning binnen de zorgsector

Onze werking is gespecialiseerd in het bezoeken van verschillende zorginstellingen. Met getrainde therapiedieren zorgen we voor een unieke ervaring voor zowel patiënt als personeel. Met kleine boerderijdieren kunnen we een leuke activiteit voorzien of we komen langs met de all-time-favorite, onze alpaca's. Ze beuren je dag helemaal op met hun trucs, fluffy-ness en eeuwig nieuwsgierige ogen. Vergeet ook niet dat bepaalde knutselactiviteiten ondersteund kunnen worden met specifiek materiaal van onze boerderij: alpaca-wol om te vilten, vogelhuisjes om in elkaar te steken en later te versieren...

Benieuwd naar onze tarieven? Vind er hier alles over!

Welke activiteiten kunnen doorgaan bij ons op de boerderij? 

Heb je in het gezin iemand die enorm geniet van interactie met dieren? Ken je iemand met of zonder beperking die opleeft bij het zien van een boerderijdier? Voor vaste klanten en partners hebben we een Trajectkaart ontwikkeld. Wil je onze boerderij leren kennen aan de hand van tal van activiteiten op en naast de boerderij? Dan is onze Trajectkaart perfect! Je koopt je kaart aan met een puntenwaarde en deze kan je dan zelf inruilen voor een activiteit naar keuze. 

Als thuisbasis moeten we het bezoek wat intomen zodat onze dieren genoeg rust hebben. Daarom heb je enkel met een Trajectkaart toegang tot bepaalde activiteiten op onze boerderij. 

Coaching

Voor de coachingsessies werken we samen met erkende coaches met hun eigen opleiding binnen het werken met zorg- & therapiedieren. Hun specialiteiten liggen binnen stress, burn-out en wandelcoaching. Ook jongeren kunnen bij ons terecht met een jongerencoach waar we met gebruik van de zorg- & therapiedieren tot gesprek en groei komen. Maak hier kennis met onze coaches!

IMG_9840.JPG
IMG_0654.JPG
B7267784-53B5-42E6-AC34-87E477F3F805.JPG
bottom of page