WORD VASTE PARTNER!

Als organisatie & gezin kan je partner worden van onze boerderij dankzij een meter- of peterschap

Als vaste partner kijken we naar een lange-termijn samenwerking waar je kan genieten van al onze activiteiten aan voordelige tarieven op de door jouw gekozen momenten. 

We werken graag samen met organisaties of centra waar we kunnen terugkeren. Dit vooral omwille van het belang van herhaling in therapie. Met 1 bezoek gaan we veel mensen doen glimlachen en maken we unieke herinneringen. Met meerdere bezoeken op een jaar, zorgen we voor een stabiele samenwerking en kunnen we verschillende mensen laten openbloeien en doen groeien. Dit geldt zowel voor jongeren op zoek naar nieuwe uitdagingen en structuur, als voor ouderen. Het gebeurt wel vaker dat we samenwerken met de ergotherapeuten om bepaalde fysieke oefeningen op een nieuwe manier aan te pakken of de dienst animatie neemt ons mee onder de arm om niet alleen 1 bezoek te regelen, maar ook de knutselactiviteiten creatiever aan te pakken. Vilten met alpacawol, je eigen vogelhuisje in elkaar knutselen, ...

Hoe gekker het idee, hoe liever wij met je meedenken!

Wil je als organisatie meter of peter worden van één van onze dieren? Dat maakt het extra leuk! Jullie krijgen als organisatie regelmatig een update van "jullie" diertje + we nemen jullie graag mee in onze sociale media & communicatie.


Maak hieronder kennis met onze dieren! 

BARNEY

Energiek geitje met uniek karakter

Barney is een eigenwijs geitje zoals er maar één bestaat. Wie hier meter of peter van wil zijn, zal zelf ook wat geduld moeten hebben aangezien hij nog volop in training is om te wennen aan menselijke gezelschap. 

Benieuwd waarom Barney stiekem onze favoriet is op de boerderij?

Lievelingssnoepje: harde sandwich
Houdt van: klimmen
Beste eigenschap: zeer beleefde jongeman met steeds een nieuwsgierige snoet richting je (snoep)hand ;-)

GLORIA

Glorieus model op korte pootjes

Gloria is ons meest gezellige boerderijdier. Alles gaat op haar tempo en als ze kan kiezen is dit liever traag dan snel. Ochtenden doet ze dan ook liever rustig alleen en een dutje in de zon kan altijd.


Lievelingssnoepje: gekookte pasta
Houdt van: dutjes in de zon
Beste eigenschap: wroeten in modderpoelen en de kortste weg vinden naar het eten

KIPJES SUZANNE, MARIE, PIEPS EN CO

Kippen met super-knuffel-kwaliteiten

Onze kippen worden hier op de boerderij geboren en voeden we op met veel vertrouwen. Zo kennen ze ons goed en vinden ze het ook niet erg opgepakt te worden. Ze kennen het geluid van hun snack-doosje maar al te goed en kakelen een hele dag vrolijk rond.

ALPACA VIVAT, KUMQUAT EN KASPER

Knuffelbare, allergene woldieren!

Onze alpaca's zijn ons populairste boerderijdieren. Dankzij hun hoog knuffelgehalte en liefde voor wandelen, zijn ze geschikt voor elk soort activiteit die we voorzien. Ben jij klaar om een alpaca onder je hoede te nemen?

 
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

©2019 door De Bunzboerderij. Met trots gemaakt met Wix.com