ONS AANBOD

Vind jouw activiteit op maat

Als mobiele zorgboerderij ligt onze focus op activiteiten die niet op onze boerderij doorgaan. Dit wil zeggen dat wij ons verhuizen met heel hebben en houden tot bij jullie in de tuin, leefruimte of zelfs tot op de kamer. 

Onze werking is gespecialiseerd in het bezoeken van verschillende zorginstellingen. Onze getrainde therapiedieren zorgen voor een unieke ervaring voor zowel patiënt als personeel. We kunnen met kleine boerderijdieren een leuke activiteit voorzien zoals met kipjes en/of konijntjes of, de all-time-favorite, onze alpaca's beuren je dag helemaal op met hun alpaca-trucs. Vergeet ook niet dat bepaalde knutselactiviteiten ondersteund kunnen worden met specifiek materiaal van onze boerderij. Alpaca-wol om te vilten, vogelhuisjes om in elkaar te steken en later te versieren...

De enige activiteiten die kunnen doorgaan bij ons zijn: 

- teambuilding tot max 15 personen

- alpacawandelingen

- coachingsessies

Voor de coachingsessies werken we samen met erkende coaches met hun eigen opleiding binnen het werken met therapiedieren. Hun specialiteiten liggen binnen stress, burn-out en wandelcoaching. Ook jongeren kunnen bij ons terecht met een jongerencoach waar we met gebruik van de therapiedieren tot gesprek en groei komen. Maak hier kennis met onze coaches!

IMG_9840.JPG
IMG_0654.JPG
B7267784-53B5-42E6-AC34-87E477F3F805.JPG