WAT IS EEN ZORGBOERDERIJ?

De Bunzboerderij staat ervoor om mens en dier bij elkaar te brengen. We zorgen ervoor dat iedereen toegang heeft tot de wondere wereld van kleine en grotere boerderijdieren. We zijn ervan overtuigd dat ze niet enkel thuis een grote meerwaarde hebben, maar zeker ook op plaatsen waar we deze niet meteen verwachten. Rusthuizen, zorgcentra, instellingen, ... Ook hier kunnen dieren een energie brengen die niet te evenaren is. 


Dankzij onze mobiliteit zijn wij in staat ons te verplaatsen en op zowat elke locatie en mini-boerderij op te zetten. Met het oog op de ruimte die we krijgen en de noden van iedereen, zorgen we voor een interactieve activiteit waar iedereen wat aan heeft.

Elke keer wordt activiteit op maat voorgesteld. Zo proberen we rekening te houden met de ruimte en ook de vragen van de groep. We trainen onze dieren erop om in alle rust opgepakt te kunnen worden, wat maakt dat ze geschikt zijn voor ouderen, kwetsbare kinderen en jongeren. 

Een belangrijke regel bij onze boerderij is dat alles moet gebeuren met comfort voor mens en dier. Als we merken dat een activiteit te veel vraagt voor zowel mens als dier, zorgen we voor een andere aanpak. Zo kan de activiteit in alle veiligheid voor iedereen doorgaan. 

Niet enkel organisaties kunnen genieten van onze dieren. Ook gezinnen of vriendengroepen kunnen beroep doen op onze activiteiten. Daag je gezin of kameraden uit tot een alpacagility-opdracht of onthaast tijdens een mooie wandeling naast een alpaca.

Ben je benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend voor een activiteit op maat!

Er zijn mogelijkheden voor elk soort budget.

IMG_4663_edited.jpg
 

©2019 door De Bunzboerderij. Met trots gemaakt met Wix.com