DE BUNZBOERDERIJ

Meer info?-3.png
 

THERAPIEDIEREN

De Bunzboerderij staat ervoor om mens en dier bij elkaar te brengen. We zorgen ervoor dat iedereen toegang heeft tot de wondere wereld van kleine en grotere therapiedieren. Dankzij dier-bare bezoeken binnen de zorgsector zorgen we voor unieke activiteiten waar een niet te evenaren energie te voelen is.

Al onze dieren volgen een unieke training tot erkend therapiedier. We bekijken elk dier als een uniek wezen en houden rekening met het karakter en hun eigen kwaliteiten. Zo heb je bv. Louis, ons konijntje. Dit is het 4e konijntje dat altijd meegaat, maar niet opgepakt wordt. Hij kijkt liever vanop een afstand en komt graag zelf naar je toe. Zolang we werken op een manier dat voor hem niet té invasief is, functioneert hij als een ideaal therapiedier. Soms zelfs beter tijdens bepaalde coachingsessies!

Elke keer wordt er een activiteit op maat voorgesteld. Dit met zowel de groep als de dieren in het achterhoofd. Door op deze manier te werken, zijn onze bezoeken geschikt voor ouderen, kwetsbare kinderen en jongeren. En dit in alle veiligheid voor iedereen. 

Ben je benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend voor een activiteit op maat!

Er zijn mogelijkheden voor elk soort budget.

Om dit allemaal in goede banen te leiden, werken we samen met Therapiedier vzw. Een organisatie waar we onze dieren ook jaarlijks laten deelnemen aan een onderzoek en examen om hun evolutie en "goesting" in hun werk te bekijken. Zolang het dier nog geschikt is en ook plezier haalt uit het therapie geven, blijft het actief binnen onze werking. Ook wij ondersteunen hierin bij de opleiding van boerderijdieren.


Heb je zelf alpaca's of andere boerderijdieren die je wil opleiden?

Niet aarzelen en neem vrijblijvend contact met ons op!