DE BUNZBOERDERIJ

Meer info?-3.png
 

THERAPIEDIEREN

De Bunzboerderij staat ervoor om mens en dier bij elkaar te brengen. We zorgen ervoor dat iedereen toegang heeft tot de wondere wereld van kleine en grotere zorg- en therapiedieren. Dankzij dier-bare bezoeken binnen de zorgsector zorgen we voor unieke activiteiten waar een niet te evenaren energie te voelen is.

Al onze dieren worden getraind tot volleerd zorg- of therapiedier. We bekijken elk dier als een uniek wezen en houden rekening met het karakter en hun eigen kwaliteiten. Zo heb je bv. Louis, ons konijntje. Dit is het 4e konijntje dat altijd meegaat, maar niet opgepakt wordt. Hij kijkt liever vanop een afstand en komt graag zelf naar je toe. Zolang we werken op een manier dat voor hem niet té invasief is, functioneert hij als een ideaal zorgdier. Soms zelfs beter tijdens bepaalde coachingsessies!

Elke keer wordt er een activiteit op maat voorgesteld. Dit met zowel de groep als de dieren in het achterhoofd. Door op deze manier te werken, zijn onze bezoeken geschikt voor ouderen, kwetsbare kinderen en jongeren. En dit in alle veiligheid voor iedereen. 

Ben je benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend voor een activiteit op maat!

Er zijn mogelijkheden voor elk soort budget.


Heb je zelf alpaca's of andere boerderijdieren die je wil opleiden?

Bekijk onze opleidingen om ook jouw dier in te schakelen als zorg- of therapiedier!