IMG_4421.JPG

COACHING MET THERAPIEDIEREN

In samenwerking met erkende coaches zorgen we ervoor dat iedereen beroep kan doen op de werking van therapiedieren. 


We geloven dat een coaching, ondersteund met een therapiedier een geweldige en lonende ervaring is. We schakelen hier vooral onze alpaca's in om tijdens een wandelcoaching nieuwe inzichten te krijgen. We dagen je uit stil te staan en het tempo te laten bepalen door de alpaca. Leer nieuwe dingen door nieuwe dingen te doen en (her)ontdek op die manier jezelf.

Door samen te werken met coaches verruimen we de toegankelijkheid van onze therapiedieren. Onze coaches zijn, net zoals de dieren, gecertificeerd en worden intern nogmaals opgeleid om de juiste dieren bij de juiste personen te kunnen koppelen. Door deze intense samenwerking worden fenomenale resultaten geboekt en krijgt coaching een geheel nieuwe dimensie.

Samen met Nathalie hebben we een e-book ontwikkeld om de werking van onze therapiedieren binnen coaching wat duidelijker uit te leggen. Om het e-book te bestellen, hoef je enkel contact met ons op te nemen.

Benieuwd of wij je kunnen helpen met één van onze coaches en therapiedieren? Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.

 

MAAK KENNIS MET ONZE COACHES

IMG_2177.JPG

KATRIEN

IMG_2160.JPG

HILDE

IMG_2168.JPG

JONAS

IMG_2173.JPG

NATHALIE