top of page

VAN SAMENWERKEN TOT COLLEGA WORDEN

Dankzij een ruim aanbod + het werken op maat van elke locatie is het mogelijk om als expert met de Bunzboerderij samen te werken. Zo kan je bv. als ergotherapeut, verpleegkundige of coach ook werken met therapiedieren zonder deze zelf op te leiden of in huis te halen.

Als organisatie kijken we naar wat onze klanten nodig hebben en hoe we dit zo gemakkelijk mogelijk bij hen krijgen. Dit wil zeggen dat we graag beroep doen op verschillende experten in hun vak om ons aanbod zo specifiek mogelijk te maken.

Ben je werkzaam in een woonzorgcentrum, jeugdinstelling of binnen de gehandicaptenzorg? Ook jij kan bijdragen aan onze werking! Via een korte opleiding met onze dieren kan jij instaan als begeleider waardoor je onze dieren aan een voordeliger tarief kan huren om zelf activiteiten te begeleiden. 


Ook ergotherapeuten kunnen samen met ons aan de slag om hun activiteiten net dat tikkeltje unieker te maken.  De dienst animatie neemt ons ondertussen mee onder de arm om niet enkel bezoeken in te plannen, maar ook de knutselactiviteiten creatiever aan te pakken. Vilten met alpacawol, je eigen vogelhuisje in elkaar knutselen, ...Hoe gekker het idee, hoe liever wij met je meedenken!

Wil je als organisatie meedraaien binnen de werking van De Bunzboerderij? Of heb je zelf een expertise dat je met ons wil delen? 

Neem vrijblijvend contact met ons op en we bekijken de mogelijkheden!

MET WIE WERKEN WE AL SAMEN?

We werken samen met verschillende takken binnen de zorg- en therapiewereld. Zowel coaches als ergotherapeuten, organisaties met meerdere werknemers en jeugdbegeleiders. 
Zin om kennis te maken met ons opleidingsaanbod?

Klik hier voor meer informatie

THERAPIEDIER-TRAINING

TRAINING VOOR BOERDERIJDIEREN

Heb je zelf alpaca's die je wil inschakelen als therapiedier, maar heb je geen idee hoe hieraan te beginnen? 

De Bunzboerderij ondersteunt iedereen die zijn of haar alpaca wil opleiden. Dit start bij een kennismaking om de verwachtingen af te toetsen en de mogelijkheden van je dier. We maken voor jou en je alpaca's een plan op maat zodat jij zelf aan de slag kan. 

Samen met Toscanzahoeve & Therapiedier vzw ondersteunen we je van enkel halster-tam maken van je alpaca tot zelfs volleerd therapiedier. 

Interesse? Laat van je horen en we bekijken graag de mogelijkheden!

IMG_1038 2.JPG
bottom of page