top of page
IMG_4706_edited_edited.jpg

TEAMBUILDING MET ALPACA'S

Ontdek met je team wat je allemaal kan leren van alpaca’s! Onze teambuildings zijn steeds op maat en werken vanuit het kuddegedrag van onze alpaca’s en daarop aansluitend uiteraard ook jullie kuddegedrag. Dankzij specifieke oefeningen krijg je als persoon en team inzichten die je nooit had verwacht tijdens of na een alpaca-oefening. 


Kies uit topics zoals communicatie, conflict, organisatie of pure fun om je teambuilding een bepaalde richting uit te sturen. 

Wil je als bedrijf jouw impact vergroten?

Door een teambuilding te boeken bij ons, voed je ons spaarpotje waardoor wij onze activiteiten binnen de zorg kunnen blijven aanbieden, zonder buiten budget te vallen. Wens je meer impact achter te laten? Dan kan je ervoor kiezen jouw teambuilding met 1, 2, 3, ... of meer deelnemers "extra" in te schrijven als "zorgvrager". Deze extra euro's gaan dan in een spaarpotje waarmee we een zorginstelling kunnen verrassen met een gratis bezoek!


Wil je zelf inspraak over die zorginstelling of wil je zelf een bezoek cadeau geven met je bedrijf?

Laat het ons weten en we bekijken graag de mogelijkheden waarin jouw bedrijf mee de hoofdrol speelt!

ONZE FORMULES

Kies de teambuilding die bij jouw team past!

IMG_2277_edited.png

@ DE BUNZBOERDERIJ, 'T LAEREVELD

Back to basic waarbij onze alpaca’s je verwelkomen in hun weide & paddock. Tijdens de oefeningen in de piste leer je de dieren goed kennen en dagen we je uit tot enkele oefeningen. Denk je dat je vaardig genoeg bent als team? Ga dan mee op stap met de alpaca’s tijdens een wandeling waarbij je extra oefeningen meekrijgt om punten te verdienen! Ben jij het team met de meeste punten op het einde van het jaar? Dan winnen jullie als team een gratis winterwandeling!

IMG_3399.JPG

@ CHOCOLA TUTI - KAMPENHOUT

Een teambuilding met alpaca’s in combinatie met chocolade, ’t kan niet meer Zuid-Amerika zijn! Jaja, zowel onze alpaca’s als de chocolade waar Mieke mee werkt, komen uit Zuid-Amerika. Een match made in heaven! De locatie in Kampenhout leent zich er ook toe om het prettige aan het nuttige te koppelen. Een algemene meeting koppelen aan zo’n teambuilding en eindigen met een geweldige lunch of een smakelijk avondmaal? Alles kan bij Chocola Tuti. En met Mieke als jullie gastvrouw, kan ik alleen maar zeggen dat je elke seconde in de watten gelegd zal worden! We nodigen jullie graag uit om het beste van jezelf te laten zien. Is jullie kudde collega’s sterker dan onze kudde alpaca’s?

IMG_4749_edited.jpg

@ JULLIE LOCATIE?

heb je zelf de mogelijkheid tot een stuk (overdekt) groen of een leuke wandelroute in de buurt van jullie bedrijf? Laat onze alpaca’s dan doen waar ze goed in zijn: zich verplaatsen naar daar waar de volgende uitdaging wacht! Je kan nog steeds kiezen uit onze topics zoals communicatie, conflict, organisatie of 110% fun om de teambuilding een bepaalde richting uit te sturen. Ook al onze oefeningen zijn van toepassing op verplaatsing! 

 

bottom of page