top of page
IMG_2653_edited.jpg

ERGOTHERAPIE MET DIEREN

Naast onze coaches werken we ook met Jana. Zij is onze ergotherapeut waar we onze oefeningen mee ontwikkelen en dieper kunnen ingaan in verschillende trajecten bij personen die hier professionele begeleiding in nodig hebben. We stellen haar graag even voor!


Ik ben Jana, een zeer gemotiveerde ergotherapeut met een hart voor dieren. Als persoon ben ik zeer empathisch en een luisterend oor. Ergotherapie is een zeer belangrijk onderdeel van de zorgsector en door dit te kunnen verrijken met therapie- en zorgdieren kan ik mijn passie met mijn job combineren.


Waarom kan je beroep doen op een ergotherapeut?
- Ben je een kind/jongere met autisme, ADHD, ADD of een andere ontwikkelingsstoornis dan is dit de perfecte plaats om tot rust te komen. Om met geselecteerde prikkels aan de slag te gaan, leren omgaan met je diagnose, wat betekend mijn diagnose, handige tips en tricks om het dagelijkse leven net iets makkelijker te maken en dit allemaal tussen een gezellige beestenbende. Maar ook als je aan dingen moet werken zoals fijne en grove motoriek of speltherapie.
- Ben je een thuiswonende ouderen met/zonder mantelzorger? Hebben jullie nood aan een luisterend oor, een persoon om vragen aan te stellen over het ouder worden, dementie,... heb je het moeilijk met ouder worden, de kwaaltjes van het ouder worden, het geheugen dat niet helemaal meer meewil of om samen wat quality time door te brengen dan zijn jullie hier zeker geholpen. Met de Bunzboerderij staan we paraat om jullie te begeleiden, helpen om te gaan met de verandering van rollen (dochter/zoon/partner mantelzorger). 

Wil je meer informatie? 

Neem vrijblijvend contact met me op!

Coaching & Ergotherapie: Over mij

ONZE AANPAK

Van individuele sessies tot leren in groep

IMG_9622-1.JPG
WhatsApp Image 2022-11-10 at 4.52.06 PM.jpeg

Schoolse vaardigheden aanleren met dieren
- rekenen
- lezen
- spellen
- persoonlijke ontwikkeling

INDIVIDUELE SESSIE

- Ontwikkeling van kinderen op sociaal-emotioneel vlak 
- schoolse vaardigheden
- leerproblemen
- mentaal welzijn

Coaching & Ergotherapie: Diensten
bottom of page